Київ планує збільшити в 2011 році обсяги будівництва житла приблизно на 40% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ планує збільшити в 2011 році обсяги будівництва житла приблизно на 40%

Казна та Політика
154
Київська влада планує збільшити в 2011 році обсяги будівництва житла приблизно на 40%, повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов на зустрічі з президентом України Віктором Януковичем у вівторок, повідомляється на офіційному сайті глави держави.
За словами Попова, в планах також початок реалізації соціально спрямованої програми, за якою половину вартості житла буде компенсувати уряд і місцевий бюджет.
"Таких квартир буде побудовано 1550. Це дуже цікава програма, такої раніше в Києві не було", - сказав він.
Голова КМДА також розповів президенту про плани з розвитку дорожнього будівництва, зокрема, завершення в цьому році спорудження мостового переходу на Подолі. "Президент підтримав такі пропозиції", - повідомив Попов.
За його словами, в 2011 році заплановано відкриття ще однієї станції метро в столиці.
Крім того, за словами глави КМДА, в Києві до Дня незалежності не тільки буде реконструйований стадіон у рамках підготовки до Євро-2012, але і впорядковано центральні вулиці, фасади будинків.
Попов поінформував главу держави про реформи в сфері ЖКГ, медичного забезпечення киян. Так, в поточному році планується відкриття 100 амбулаторій сімейної медицини.
Крім того, підкреслив О.Попов, у другому півріччі планується введення соціальних карток киян.
Коментуючи економічну ситуацію в столиці, О.Попов відзначив, що "у другому півріччі вдалося стабілізувати ситуацію і отримати позитивні тенденції, практично, за всіма соціально-економічними показниками".
У повідомленні прес-служби зазначено, що це планова зустріч президента з головою КМДА.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас