Москаль знає, хто голосував за Ар'єва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москаль знає, хто голосував за Ар'єва

Казна та Політика
417
Депутат від НУНС Геннадій Москаль заявляє, що на 99,99% знає, хто голосував депутатською карткою його колеги Володимира Ар'єва.
Про це депутат заявив в інтерв'ю виданню "Kyiv Post", відповідаючи на питання, чи можна знайти, хто і як голосував замість депутата Ар'єва, і чи є у того дублікат карти.
"Дублікати депутатських карток видаються тільки на день. У сесійній залі на балкончику сидить секретаріат, де можна написати заяву, і вони твою картку на день відключають, а тобі дають нову, але лише на один день", - повідомив Москаль.
Депутат відмовився коментувати можливість того, що хтось замість Ар'єва міг написати заяву про дублювання картки, одночасно зазначивши, що "дуже просто" зміг би знайти винуватців цього інциденту.
"У секретаріаті парламенту мені навіть сказали, з якого місця голосувала ця картка, але мені це не потрібно. Ар'єв цю тему почав, хай він і доведе її до кінця. Я не його адвокат і не його опонент", - заявив він.
Відповідаючи ж на запитання журналіста про те, чи винен Ар'єв, або той просто "чогось недогледів", Москаль зазначив: "Не знаю. Я особисто голосував за цей законопроект і в першому, і в другому читаннях".
"Кому як, а мені електорат зберігати не потрібно. У Верховній Раді я повністю розчарувався, якби я намагався потрапити в Раду вдруге, то ходив би і прогинався, і примикав б до якоїсь політичної сили. Зараз я сам по собі", - заявив він.
Як повідомлялося, Москаль стверджував раніше, що без відома Ар'єва виготовити дублікат картки ніхто не міг.
Як відомо, 1 лютого депутати, в тому числі і з опозиційних партій, 310 голосами внесли зміни до Конституції, якими чергові парламентські вибори призначені на осінь 2012 року.
Нагадаємо. що Ар'єв, перебуваючи у Вашингтоні, направив до Генеральної прокуратури України заяву з проханням розслідувати фальсифікації голосування за зміни до Конституції.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас