Аналітики: Дані по ринку праці США негативно позначилися на котируваннях нафти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики: Дані по ринку праці США негативно позначилися на котируваннях нафти

Енергетика
335
Нафта марки Brent помірно знизилася через невизначеність, що настала після виходу неоднозначних новин з ринку праці в Штатах.
"На початку європейських торгів ринок нафти спробував скоригувати п'ятничне зниження, проте вже з відкриттям американських майданчиків була зроблена спроба повторного зниження, і станом на середину американських торгів нафта торгувалася біля своїх місячних мінімумів", - відзначають експерти компанії X-Trade Brokers Ukraine.
Що стосується новинного фону понеділка, то він був дуже слабким, як і загальний новинний фон поточного тижня, вважають аналітики.
"Виходячи з цього сильних рухів, обумовлених макроекономічними новинами, на ринку не передбачається. Номінально драйвером ринку може стати інформація щодо запасів сирої нафти і нафтопродуктів. За поточних умов ринок нафти має перспективи до зростання в середньостроковій перспективі, однак у найближчому майбутньому на нафтових майданчиках, ймовірно, буде мати місце нетривала корекція, з можливістю консолідації ринку близько поточних рівнів", - йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас