Обама закликав бізнес-спільноту вкласти 2 трлн дол в економіку США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама закликав бізнес-спільноту вкласти 2 трлн дол в економіку США

Казна та Політика
466
Президент США Барак Обама закликав американську бізнес-спільноту підтримати економіку країни. За його словами, виконавчі директори компаній повинні "увійти в гру" і почати інвестувати в неї кошти.
Обсяг інвестицій, на думку глави Білого дому, повинен скласти близько 2 трлн дол, накопичених на балансах компаній, передає Associated Press.
Обама також вважає, що необхідно вибудувати відносини співпраці з приватним сектором. Він впевнений, що уряд і бізнес несуть колективну відповідальність. "Я хочу, щоб було зрозуміло, - сказав американський лідер. - Хоча ми й намагаємося зробити Америку найкращим місцем для ведення бізнесу у світі, бізнес теж повинен нести відповідальність перед Америкою".
Обама уточнив, що необхідно шукати можливості наймати більше працівників, підтримувати економіку країни та інвестувати в національні інтереси.
Глава Білого дому відзначив, що уряд ламає бар'єри, які стоять на шляху успіху країни, шукає нові можливості і відкриває нові ринки для американських товарів. "Держава робить усе, щоб просувати американський бізнес, американських робітників і американські продукти", - заявив Обама.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас