"УкрСиббанк": результати роботи у системах швидких грошових переказів "Анелік" і "Юністрім" у 2002 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"УкрСиббанк": результати роботи у системах швидких грошових переказів "Анелік" і "Юністрім" у 2002 році

Фондовий ринок
561
АКІБ «Укрсиббанк» почав роботу в системі швидких грошових переказів «Анелік» у червні 2002 року. За сім місяців роботи сумарний обсяг грошових переказів, отриманий клієнтами банку по системі «Анелік» через мережу відділень АКІБ «Укрсиббанк» склав більш 2 031 тис. доларів США. У порівнянні з першими трьома місяцями роботи банку в системі «Анелік» (червень-серпень 2002 року), обсяг виплачуваних переказів збільшився в 2 рази.
На сьогоднішній день фахівцями банку ведеться робота зі створення програмного забезпечення, що дозволить почати відправлення переказів клієнтів по системі «Анелік».
У жовтні 2002 року АКІБ «Укрсиббанк» почав здійснювати виплату коштів по системі швидких грошових переказів «Юністрім». Сумарний обсяг грошових переказів, отриманих і відправлених клієнтами по системі «Юністрім» через мережу АКІБ «Укрсиббанк» за листопад-грудень 2002 року склав 270 тис. доларів США. Для роботи в системі фахівцями банку сьогодні також ведеться активна робота з установки нового програмного забезпечення у відділеннях АКІБ «Укрсиббанк» і укладення субагентських угод з регіональними банками.
Станом на кінець грудня 2002 року всі торгові крапки АКІБ «Укрсиббанк» здійснювали грошові перекази по системах «Анелік» і «Юністрім». Банк і надалі планує розширювати мережу обслуговування переказів за даними системам – відділення, що відкриваються в поточному році, будуть включені в список точок здійснення переказів по системах «Анелік» і «Юністрім».
Міжнародна система грошових переказів «Анелік» є системою швидких грошових переказів фізичних осіб, що надходять через кореспондентські рахунки банків – учасників системи. Дані грошові перекази можуть бути відправлені чи отримані в пунктах обслуговування фізичних осіб у всіх країнах СНД.
Система термінових грошових переказів фізичних осіб без відкриття банківського рахунка «Юністрім» діє з грудня 2001 року. Система постійно розширює географію переказів. Сьогодні в неї включена Росія, Україна, Вірменія, Грузія й інші країни СНД і далекого зарубіжжя.
Довідка:
АКІБ «УкрСиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має ліцензію НБУ № 75 від 24.12.2001 року на проведення банківських операцій. Станом на 1.12.2002р. валюта балансу – 3130,3 млн. грн., капітал - 236 млн. грн., регіональна мережа банку містить у собі 169 філій і відділень у всіх регіонах України. Клієнтами АКІБ «Укрсиббанк» є більш 16 тисяч підприємств України і близько 100 тисяч приватних осіб.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас