Готелі єгипетських курортів спорожніли на 80% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готелі єгипетських курортів спорожніли на 80%

Казна та Політика
770
На курортах Синайського півострова, в тому числі в Шарм-еш-Шейху, готелі заповнені лише на 20%, повідомив глава туристичної палати провінції Південний Синай Аділ Шукрі.
"Завантаженість готелів Шарм-еш-Шейха, Дахаба, Нувейби і Таби падає кожного дня через від'їзд постояльців і відсутність нових туристів", - сказав Шукрі.
За його словами, адміністрація готелів в масовому порядку відправляє персонал у незаплановану відпустку до завершення кризи.
Нагадаємо, Єгипет вже залишили десятки тисяч іноземних туристів, банки та біржі були закриті весь минулий тиждень, робота багатьох промислових підприємств також зупинена. За підрахунками аналітиків французького банку Credit Agricole, масові заворушення в Єгипті обходяться економіці країни щодня в 310 млн доларів.
Масові маніфестації в столиці Єгипту Каїрі та інших містах почалися 25 січня. Учасники масових демонстрацій вимагали лібералізації політичної системи, покращення економічної ситуації і відставки 82-річного президента Хосні Мубарака. Жертвами заворушень вже стали більше 300 чоловік.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас