Арванітіс: В Україні в 2011 р. необхідно обмежити держвидатки і здійснити пенсійну реформу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Арванітіс: В Україні в 2011 р. необхідно обмежити держвидатки і здійснити пенсійну реформу

Казна та Політика
468
В Україні в 2011 р. необхідно обмежити державні витрати, перейти до автоматичного відшкодування ПДВ відповідно до Податкового кодексу та здійснити пенсійну реформу.
Про це говорив керівник місії Міжнародного валютного фонду (МВФ) Атанасіос Арванітіс під час зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.
"В нас вже відбулося кілька конструктивних зустрічей в уряді. Місія дійсно згодна, що Україна досягла значного прогресу", - зазначив Арванітіс, - "Ми позитивно оцінюємо те, що в Україні встановлюється фінансова стабільність, але потрібно пам'ятати, що минулий рік був досить складним. Зараз до банківської системи України повертається довіра, до банківської системи повертаються депозити. Українська економіка відновлюється після кризи, і спостерігаються тенденції зростання економіки".
Нагадаємо, візит місії триватиме до 11 лютого. Мета місії - проведення дискусій з другого перегляду виконання програми в рамках угоди stand by. Програма stand-by для України була затверджена 29 липня 2010 р. на суму 15,8 млрд дол. Кредит більш ніж у сім разів перевищує квоту України, що розраховується на основі внесків країни до бюджету фонду. Україна вже отримала перші два транші нового кредиту МВФ у розмірі 1,89 млрд дол і 1,6 млрд дол.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас