Доній упевнений, що український режим "бандократії" небезпечний для всього світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доній упевнений, що український режим "бандократії" небезпечний для всього світу

Казна та Політика
299
Депутат Верховної Ради Олесь Доній, який у складі делегації депутатів, журналістів та представників недержавних організацій знаходиться в США, розповів американським чиновникам про реалії української політики, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".
За його словами, представники владної Партії регіонів навчилися красиво розповідати про впровадження в Україні стабільності і порядку. "Як відомо, найбільша стабільність перебуває на кладовищі. Ми не хочемо, щоб у нас було як на цвинтарі. І хочемо на конкретних прикладах показати, що той режим, який встановлюється в Україні, режим бандократії, режим проросійської маріонеткової держави, - небезпечний не тільки для України, але й для Європи та світу в цілому", - переконаний Доній.
Депутат зазначив, що представники партії, яка постійно говорить про стабільність і порядок, двічі пропонували йому гроші за приєднання до Партії регіонів. "Особисто мені двічі пропонували гроші. Один раз - за перехід до Партії регіонів - 10 мільйонів доларів. Востаннє пропонували 1 мільйон доларів і 20 тисяч доларів утримання щомісячного", - зазначив він.
Водночас Доній не погодився з думкою деяких американських політиків про те, що в Україні ефективним буде впровадження мажоритарної системи виборів до парламенту. "Коли ви думаєте, що мажоритарні округи - це буде прив'язка до виборців, ви помиляєтеся. У нас більше за все не тільки скуповують голоси, але і більше фальсифікацій саме за мажоритарними округами. Тому одна з технологій влади - вона піде згідно з Вашою пропозицією, вона дуже хоче змінити систему виборів, щоб як мінімум 50% обиралися за мажоритарними округами. Це означає вічну владу Януковича і його команди", - вважає народний депутат.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас