Незважаючи на підписку про невиїзд, Тимошенко все одно кличуть до Брюсселю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Незважаючи на підписку про невиїзд, Тимошенко все одно кличуть до Брюсселю

Казна та Політика
601
Відбулася телефонна розмова між президентом Європейського парламенту Єжи Бузеком і головою партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко. Єжи Бузек ще раз підтвердив своє запрошення до Брюсселя для Тимошенко.
"Мені дуже шкода, що Вам не дозволили відвідати Брюссель, - підкреслив Єжи Бузек. - Зараз в Україні відбувається абсолютно вибіркове застосування кримінального правосуддя владою. Це стосується і справи проти Вас. Це неприпустимо в демократичній країні".
В свою чергу, Тимошенко подякувала президенту Європарламенту за підтримку демократії в Україні та європейських прагнень нашого народу і за підтримку її особисто.
"В Україні відбувається ерозія демократії, яка сьогодні зростає. Я і партія, яку я очолюю, докладаємо всіх зусиль, щоб Україна залишилися на шляху демократії і європейської інтеграції", - підкреслила Тимошенко.
"Для нас дуже важливо те, що робите Ви особисто і Європейський парламент разом з іншими інституціями Євросоюзу, щоб Україна зберегла свої європейські перспективи", - сказала вона.
Як повідомляє прес-служба БЮТ, розмова відбулася за ініціативою президента Європейського парламенту.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас