Президент Європарламенту: Правосуддя в Україні вибіркове — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент Європарламенту: Правосуддя в Україні вибіркове

Казна та Політика
380
Президент Європарламенту Єжи Бузек під час телефонної розмови з лідером партії Батьківщина Юлією Тимошенко заявив, що українська влада вибірково застосовує кримінальне правосуддя.
"Мені дуже шкода, що вам не дозволили відвідати Брюссель", - передає його слова Українська правда з посиланням на прес-службу БЮТ.
"Зараз в Україні відбувається абсолютно вибіркове застосування кримінального правосуддя владою. Це стосується і справи проти вас... Це неприпустимо в демократичній країні", - сказав Бузек.
У повідомленні наголошується, що Тимошенко "подякувала президенту Європарламенту за підтримку демократії в Україні, європейських прагнень нашого народу і за підтримку її особисто".
"В Україні відбувається ерозія демократії, яка сьогодні зростає. Я і партія, яку я очолюю, докладаємо всіх зусиль, щоб Україна залишилися на шляху демократії і європейської інтеграції", - підкреслила Тимошенко.
Бузек ще раз підтвердив своє запрошення до Брюсселя для Тимошенко. Розмова відбулася з ініціативи президента Європарламенту, стверджують у БЮТ.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас