Немиря: Європа стала чіткіше розуміти, що відбувається в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Немиря: Європа стала чіткіше розуміти, що відбувається в Україні

Казна та Політика
184
Заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря вважає, що Європа стала набагато чіткіше розуміти процеси, які відбуваються в Україні.
Таку думку він висловив в інтерв'ю проекту "УНІАН-Новини ЄС" після закінчення свого візиту до Брюсселя 1-2 лютого.
"У порівнянні з моїм попереднім візитом у грудні минулого року я відчув, що зараз набагато чіткіше, рельєфніше розуміння, яке ґрунтується не тільки на фактах, що надходять з України, але і на оцінках незалежних експертів, як українських, так і міжнародних", - сказав Немиря.
Заступник голови "Батьківщини" зауважив, що було оприлюднено низку рейтингів світових найавторитетніших аналітичних центрів, і за всіма цими рейтингами Україна скочується вниз як в питаннях демократії, так і в питаннях економічних.
"Розуміння ситуації набагато більш адекватним є зараз, ніж кілька місяців тому", - сказав Немиря.
На його думку, період очікування можливих змін або корекції курсу нинішньої влади також підходить до кінця, оскільки чинна влада фактично рік вже керує країною.
"Були дані обіцянки, в тому числі під час першого візиту Віктора Януковича до Брюсселя, і є аналіз експертів. Таким чином, вже є достатньо матеріалу і часу для того, щоб зробити відповідні висновки, а висновки невтішні", - сказав Немиря.
У ході свого візиту до Брюсселя представник "Батьківщини" провів зустрічі, зокрема, з комісаром ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Стефаном Фюле і представниками основних політичних фракцій Європарламенту.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас