Startup.ua запрошує інвесторів у нові проекти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Startup.ua запрошує інвесторів у нові проекти

492
На черговій зустрічі клубу будуть представлені нові проекти для інвестування
Клуб приватних інвесторів Startup.ua www.startup.ua запрошує нових партнерів на чергову зустріч, яка відбудеться 10 лютого 2011 року. На зустрічі увазі інвесторів будуть представлені нові інвестиційні проекти в області енергетики, сільського господарства та IT.
Нагадаємо, що на минулій зустрічі, в листопаді 2010 року, інвесторам були представлені проекти Silver Cloud Network (проект на основі технології IPTV), стартап "Подарункова карта", яка пропонує споживачам універсальний сертифікат подарунку, проект органічного сільського господарства в Чернігівській області, та інші.
"Інвестори підтвердили свій інтерес до проектів в області IT, альтернативної енергетики і агробізнесу, які ми представили на останній зустрічі. На лютневій зустрічі ми покажемо нові, ще більш привабливі, бізнеси і компанії, інвестиції в які дадуть більшу прибутковість, ніж сьогодні можна отримати в традиційних способах вкладень", - відзначає Президент клубу, Олександр Сорока.
За словами Олександра, на зустрічі клубу інвесторам буде запропоновано 7 нових проектів, серед яких компанія по розробці додатків для iphone, система електронних платежів, проект малої гідроенергетики, проект водовугільного палива, виробництво високобілкових кормів, лінія по виробництву біопалива, а також сучасний сервіс оперативної поліграфії.
Заявку на участь в зустрічі інвесторів можна подати за тел. (044) 205-58-79, або відправити запит на info@startup.ua
Своєю метою Клуб вважає примноження багатства інвесторів через збільшення можливостей для підприємців. Тому ми готові співпрацювати з новими інвесторами і пропонувати їм хороші можливості для примноження їх капіталів. Ознайомитися з проектами, що діють, можна на сайті www.startup.ua.
Довідка:
Клуб приватних інвесторів Startup.ua заснований в січні 2009 року. Основний напрям діяльності - залучення інвестицій в українські підприємства. За час роботи командою "Startup.ua" залучено більше $ 3,1 млн. в різні сектори економіки України, серед яких, - виробництво органічних продуктів харчування, альтернативна енергетика (виробництво біопалива), автоіндустрія та ін.
Засновник і президент Клубу приватних інвесторів Startup.ua - Олександр Сорока. Освіту здобув в Національному авіаційному університеті (1989-1994 рр.), бізнес-школах Гарварду і Оксфорду (2009 р.). Сфера діяльності - інвестиційні проекти в різних галузях (виробництво, енергетика, IT). Він є засновником холдингу "IT Group Center", співзасновником і співвласником сервісної компанії "Технарі", компанії по виробництву і реалізації біопалива на міжнародних ринках "Green Planeta", автомийного комплексу "Форсаж", компанії по розробці і просуванню інтернет-проектів "Sociodrom". Також серед успішних проектів О. Сороки - основа першої в Україні біржі заставного майна (http://zalog.tender.ua/), біржі депозитів (http://deposit.tender.ua/), системи електронного прок'юрмента (http://www.tender.ua/) та інші.
За матеріалами:
Стартап.юа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас