МВФ відзначає відновлення економіки Молдови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ відзначає відновлення економіки Молдови

Казна та Політика
170
Економіка Молдови "відновлюється гарними темпами". Про це заявив голова прибулої в республіку оціночної місії МВФ Микола Георгієв, зазначивши, що "це економічне зростання пояснюється політикою уряду і воно є фундаментом для подальшого прогресу в країні".
Як повідомляє прес-служба уряду Молдови, голова оціночної місії МВФ відзначив досягнуті в 2010 році макроекономічні показники, закликавши владу країни продовжити розпочаті реформи і підкресливши, що "МВФ готовий надавати країні усю необхідну допомогу".
В свою чергу прем'єр-міністр Молдови Володимир Філат вказав, що у порівнянні зі становищем на кінець 2009 року, коли відбулася перша його зустріч з членами місії, "ситуація на початок 2011 року в країні набагато краща". Він підкреслив, що дії Кабміну країни в 2011 році будуть спрямовані на продовження початих раніше реформ і витечуть з підписаного з МВФ меморандуму про економічну і фінансову політику уряду і Національного банку Молдови, а також з результатів переговорів з Євросоюзом щодо угоди про асоціацію.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас