Нардепи вимагають звільнити Табачника і дивуються його імунітету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардепи вимагають звільнити Табачника і дивуються його імунітету

Казна та Політика
592
Партія "За Україну!" продовжує наполягати на відставці міністра освіти і науки Дмитра Табачника. За словами лідера партії В'ячеслава Кириленка, "з цим міністром взагалі відбуваються дивні речі".
Про це заявив лідер партії В'ячеслав Кириленко, виступаючи з трибуни парламенту в середу.
"Ми в черговий раз звертаємо увагу, що президент Янукович в інтересах української освіти як можна швидше повинен відправити Табачника у відставку", - сказав він.
За словами Кириленка, "викликає здивування імунітет цього чиновника (Табачника )".
"З цим міністром взагалі відбуваються дивні речі. Прем'єр-міністр Азаров покладає квіти до пам'ятника битви під Крутами, і водночас міністр його уряду викреслює з підручників з історії будь-яке згадування про Крути", - сказав Кириленко.
"Перший заступник глави адміністрації президента Ганна Герман каже, що президент ніколи не погодиться з освітньою реформою Табачника, а наступного дня цей міністр рекомендує високопоставленому чиновникові адміністрації подати у відставку за такі висловлювання", - додав він.
Крім того, за словами Кириленка, незважаючи на протести студентів і викладачів по всій країні, новий закон про освіту від Міносвіти був внесений до порядку денного парламенту.
На думку депутата, ухвала закону про вищу освіту у вигляді, запропонованому його авторами, призведе до "деградації вищої освіти в Україні, що, очевидно, і є основним завданням пана Табачника".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас