Овердрафт для підприємства обійдеться в середньому в 30% річних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Овердрафт для підприємства обійдеться в середньому в 30% річних

Кредит&Депозит
585
Овердрафт за рахунком для бізнесу обійдеться в середньому в 30% реальних річних. При цьому 18 банків з 25 лідерів ринку послуг для бізнесу вже пропонують даний продукт. Майже всі банки готові надати овердрафт новим клієнтам при переході до них на обслуговування, але тільки за умови надання застави.
За даними компанії "Простобанк Консалтинг" середня вартість використання овердрафту за поточним рахунком протягом місяця для малого та середнього бізнесу у гривні на 26.01.2011 р. складає 29,98% реальних річних. За умови користування засобами за овердрафтом протягом трьох днів середня реальна ставка складе 27,72% річних.
Овердрафт до поточного рахунку на кінець січня-2011 пропонують вже 18 банків з числа 25 лідерів ринку послуг для підприємців. При цьому три банки з числа тих, які кредитують, готові надати овердрафт тільки за умови користування рахунком в цьому закладі протягом 3-6 місяців. Беззаставний (бланковий) овердрафт пропонують лише чотири банки, в інших кредитних установах необхідно надати заставу (нерухомість, автотранспорт, обладнання, товари в обороті).
Найращі умови за овердрафтом до поточного рахунку для бізнес-клієнтів серед 25 банків-лідерів при використанні кредитних коштів протягом місяця:
Умови за овердрафтом до поточного рахунку для бізнес-клієнтів серед менших банків, за даними компанії "Простобанк Консалтинг", при використанні кредитних коштів протягом місяця:
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас