Азаров розкритикував місцевих керівників за заборгованості за газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров розкритикував місцевих керівників за заборгованості за газ

Енергетика
326
Ніяких об'єктивних підстав для заборгованості місцевих бюджетів за спожитий газ немає, заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів. Про це повідомила прес-служба Кабміну.
Глава уряду звернув увагу на те, що доходи місцевих бюджетів у січні 2011 року виросли в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Також, за його словами, на залишках у місцевих бюджетах є близько 10 мільярдів гривень. "Водночас їх заборгованість перед теплокомуненерго досягла 3,2 мільярда гривень. Як можна миритися з таким становищем?" - обурився прем'єр.
"Які ще можуть бути "першочергові" видатки місцевих бюджетів, якщо не сплачено за спожитий газ? Насправді все це - безпринципність і відсутність дисципліни деяких керівників", - зазначив Азаров.
Він додав, що Міністерство енергетики та вугільної промисловості в свою чергу також не виявило принципової позиції і не висунуло боржникам жорстких вимог щодо погашення заборгованості.
"Вимагаю, щоб на наступне засідання уряду викликали найбільших боржників, керівників регіонів, які дозволяють собі не платити, і ми предметно і принципово розберемося з ними на засіданні Кабінету Міністрів", - заявив Глава уряду.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас