Янукович: Україна не втратить Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Україна не втратить Євро-2012

Казна та Політика
1085
Україна не втратить право проведення чемпіонату Європи з футболу через конфлікт довкола Федерації футболу України. Про це заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з польськими журналістами.
Як передає інформаційний центр "Україна 2012", за словами глави держави, минулого року нашій країні вдалося увійти в графік підготовки до турніру, а будівництво деяких об'єктів майбутнього чемпіонату зараз йде навіть з випередженням. "Минулого року нам вдалося надолужити відставання в підготовці до чемпіонату Європи 2012 року, і ми не втратимо права на проведення турніру в зв'язку з конфліктом навколо ФФУ", - підкреслив він.
Янукович також переконаний, що обговорення внутрішніх проблем української футбольної федерації варто відкласти на наступний рік. Крім того, він повідомив, що провів відповідну зустріч з президентом ФФУ Григорієм Суркісом.
Нагадаємо, 28 січня УЄФА, підтримуючи позицію ФІФА, надіслав лист до ФФУ з вимогою вжити необхідних заходів та надати підтвердження того, що в Україні припинилися процеси втручання представників державних органів влади у діяльність національної асоціації.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас