Чистий прибуток Deutsche Bank впав на 54% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чистий прибуток Deutsche Bank впав на 54%

Казна та Політика
309
Чистий прибуток Deutsche Bank AG, найбільшого банку Німеччини, впав у четвертому кварталі 2010 року на 54% в порівнянні з тим же періодом минулого року, повідомляє у вівторок агентство АР.
Настільки значне зниження прибутку Deutsche Bank пояснює витратами на придбання Deutsche Postbank і приватної компанії з управління капіталом Oppenheim Sal, а також у зв'язку зі "збільшенням інвестицій в перебудову бізнесу банку".
Відповідно до прес-релізу, чистий прибуток Deutsche Bank у жовтні-грудні склав близько 600 млн євро проти 1,3 млрд євро в останні три місяці 2009 року. Експерти очікували на показник на рівні 785 млн євро.
Виручка банку збільшилася до 7,4 млрд євро з 5,5 млрд євро за аналогічний період попереднього року.
Нагадаємо, що наприкінці минулого року бізнес-журнал International Financing Review (IFR) назвав Deutsche Bank найкращим банком 2010 року. Авторитетний журнал відзначив впевнені досягнення банку у всіх галузях, включаючи роздрібний та комерційний банкінг, роботу з багатими клієнтами та управління власністю, незважаючи на високу волатильність, проблеми суверенного боргу Європи і різкі коливання апетиту інвесторів.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас