Аналітика - підсумки дня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітика - підсумки дня

Кредит&Депозит
795
Сьогодні в Підсумках:
  • Енергетика і енергоресурси

    Ціни на нафту демонструють негативну динаміку у вівторок, 01 лютого, на тлі корекційних настроїв, що з'явилися після того, як за підсумками торгів у понеділок вартість нафти марки Brent вперше більш ніж за два роки перевищила $100 за барель.

    Нафта в понеділок подорожчала, перевищивши двомісячний максимум, на тлі стурбованості щодо стабільності поставок "чорного золота".

    Ціни на нафту на світових ринках у понеділок вперше більш ніж за два роки перевищили $100 за барель на тлі тривоги інвесторів, які побоюються, що заворушення в Єгипті можуть перекинутися на нафтовидобувні країни Близького Сходу.

    ОПЕК готова збільшити видобуток нафти через заворушення в Єгипті... читати

  • Світовий фондовий ринок

    Торги в США в понеділок 31 січня завершилися зростанням фондових індексів. Інвестори зайняли вичікувальну позицію по відношенню до ситуації в Єгипті.

    Фондові торги в Європі 31 січня закрилися переважно зниженням провідних індексів. Незважаючи на те, що до закінчення торгів індекси знизилися і закрилися у «червоній зоні», 31-го були відіграні мінімуми трьох тижнів.

    Азійські фондові ринки у вівторок закрилися в "зеленій зоні" на тлі зростання вартості акцій сировинних компаній і невеликого спаду побоювань про те, що заворушення в Єгипті можуть поширитися на інші країни Близького Сходу, свідчать дані торгів.

    Фондові торги в Японії 1 лютого 2011р. завершилися підвищенням індексу Nikkei на 0,36% на тлі зростання котирувань нафтових компаній через заворушення в Єгипті, а також низки позитивних корпоративних новин.

    За підсумками торгів 31 січня індекс РТС до закриття попередньої сесії знизився на 14,27 пункту (0,76%) і склав 1871,26 пункту.

    Оборот торгів на ринку акцій RTS Standard склав 7647.565 млн руб., що приблизно перебуває на середньому рівні за останній місяць.

    Підсумки торгового дня в росіян: провал і подальше відростання. За підсумками вчорашніх торгів індекс ММВБ знизився на 11,59 пункту (0,67%) до закриття попередньої сесії і склав 1723,42. Торги проходили зі звичайною активністю.

    Індекс цін на акції на торгах фондової біржі ПФТС у понеділок 31 січня, просів на 6,27 пункту або 0,59% до 1 051,37 пунктів.

    Обсяг торгів за день склав 113 942 951,12 грн., акціями наторгували 20 282 370,26 грн., корпоративними облігаціями - 2244 067,90 грн., держоблігаціями - 89 610 244,89 грн., інвестиційними сертифікатами - 1335816 , 07 грн., муніципальними облігаціями - 470 452,00 грн... читати

  • Валюта

    Долар у вівторок знижується відносно євро після того, як зростання азійських фондових індексів спровокувала зниження попиту на більш надійні види активів, свідчать дані торгів.

    Курси долара до євро, фунту стерлінгів і ряду інших валют знижуються в ході торгів у вівторок на тлі загального ослаблення попиту на активи "тихої гавані", про яке також свідчить зростання на ринках акцій Азії.

    Ціна на золото 31 січня знизилася, тому що попит на жовтий метал після п'ятничного стрибка цін виявився не дуже високим.

    Курс євро/долар виріс на американській сесії до рівня $1.3736. Згодом курс стабілізувався біля позначки $1.3700. Підтримку курсу євро роблять дані, які вийшли 31-го і які свідчать про підвищення рівня інфляції в єврозоні. Ці цифри збільшують ймовірність того, що ЄЦБ буде змушений розглядати можливість підвищення основних відсоткових ставок.

    Понеділок був відзначений зростанням ринкових відсоткових ставок по євро Euribor.

    У четвер відбудеться чергове засідання Керуючої ради ЄЦБ. Увага інвесторів буде прикута до заяв президента ЄЦБ Тріше на прес-конференції після закінчення засідання. Відзначається, що високу активність при покупках євро сьогодні виявляли азійські та близькосхідні оператори.

    Середньозважений курс долара на єдиній торговельній сесії в Білокамінній розрахунками tomorrow станом на 11.30 мск. 1 лютого просів на 14,70 копійок і склав 29,6548 RUB/USD.

    Курс гривні на міжбанківському валютному ринку після зниження в п'ятницю на 1,5 коп. у понеділок знизився на 0,7 коп. до рівня 7,9550 UAH/USD. Більшість угод, за оцінками учасників ринку, було укладено за курсом, близьким до 7,9550 UAH/USD.

    Національний банк заявив про намір купувати долари по 7,9420 UAH/USD і продавати по 7,9520 UAH/USD... читати

  • Прогноз

    У США індекс ділової активності, що розраховується Асоціацією менеджерів у Чикаго (PMI), в січні 2011р. виріс до 68,8 пункту з 66,8 пункту в попередньому місяці, говориться в опублікованому 31-го звіті асоціації. Аналітики очікували, що даний показник за звітний період складе 65 пунктів.

    Активність у виробничому секторі в зоні відповідальності Федерального резервного банку Далласа (ФРС-Даллас) у січні сповільнилась, але очікування компаній Техасу виросли. Про це йдеться у звіті ФРС-Даллас, який був опублікований у понеділок... читати

  • Відео

    Фонд порятунку просить про повноваження, які не врятують... дивитися

    Інфляція стає найбільшим головним болем Китаю... дивитися

    До питання про "золотих пузирі" і не тільки. Ч I... дивитися

    До питання про "золоті пузирі" і не тільки. Ч II... дивитися

    Валеріана для натовпу в Єгипті... дивитися

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас