Кабмін готує новий список офшорних зон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін готує новий список офшорних зон

Казна та Політика
3174
Міністерство економічного розвитку і торгівлі підготувало оновлений перелік офшорних зон і винесло проект розпорядження на громадське обговорення.
Новий список знадобився, оскільки з 1 квітня у зв'язку з прийняттям Податкового кодексу втрачають силу норми закону "Про оподаткування прибутку підприємств". Саме відповідно до цього закону Кабінет міністрів складав переліки офшорних зон. Отже, питання територій з особливими податковими правилами залишиться неврегульованим.
У новому списку Мінекономіки значаться ті ж офшорні зони, що і в розпорядженні Кабміну від 24 лютого 2003 N77-р, а саме:
Острів Гернсі, Острів Джерсі, Острів Мен, Острів Олдерні, Бахрейн, Беліз, Андорра, Гібралтар, Монако, Ангілья, Антигуа і Барбуда, Аруба, Багамські Острови, Барбадос, Бермудські Острови, Британські Віргінські Острови, Віргінські Острови (США), Гренада, Кайманові Острови, Монтсеррат, Нідерландські Антильські Острови, Пуерто-Ріко, Сент-Вінсент і Гренадіни, Сент-Кітс і Невіс, Сент-Люсія, Співдружність Домініки, Теркс і Кайкос, Ліберія, Сейшельські Острови, Вануату, Маршаллові Острови, Науру, Ніуе, Острови Кука, Самоа, Мальдівська Республіка.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас