У Харкові збирають підписи на підтримку Луценка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові збирають підписи на підтримку Луценка

274
У Харкові під час мітингу пам'яті героїв Крут активісти "Народної самооборони" почали збір підписів на підтримку екс-міністра Юрія Луценка.
"День пам'яті героїв Крут - це день, коли 300 осіб захистили Україну, в цей день кожен повинен собі сказати, чи готовий він захищати Україну. Ми бачимо, який тиск чиниться на опозицію. Яскравий приклад - Юрій Луценко, який перебуває в слідчому ізоляторі в Києві, якому пред'являють надумані звинувачення. Саме тому ми вирішили почати сьогодні збір підписів на підтримку опозиційних політиків, на яких чиниться тиск, конкретно - на підтримку Юрія Луценка з вимогою звільнити його і відмовитися від надуманих звинувачень", - сказав голова Харківської обласної організації "Народної самооборони" Костянтин Ісаєв.
За словами Ісаєва, активісти збиратимуть підписи на підтримку Луценка по всій Харківській області протягом 10 днів, після чого підписні листи передадуть до Генеральної прокуратури, передає ІА МОСТ-Харків.
Як повідомлялося, брат екс-міністра внутрішніх справ Сергій Луценко з 10 лютого буде пікетувати Генпрокуратуру.
Нагадаємо, Юрію Луценку, який зараз перебуває в СІЗО, ставиться в провину неправомірне нарахування високої пенсії своєму водю, незаконне встановлення стеження при розслідуванні отруєння Віктора Ющенка і святкування Дня міліції в період дії наказу про обмеження бюджетних витрат. Всі три справи стосовно Юрія Луценка об'єднані в одну.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас