Герман: На кожного Табачника в Україні є президент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Герман: На кожного Табачника в Україні є президент

Казна та Політика
1673
Президент України Віктор Янукович ніколи не підтримає концепцію освітніх реформ, запропоновану міністром освіти Дмитром Табачником, заявила голови адміністрації глави держави Ганна Герман в ефірі телепередачі "Шустер Live".
"Президент ніколи не підтримає тієї концепції реформ в освіті, які пропонує зараз Дмитро Володимирович", - сказала вона.
"Ніколи Могилянська академія, Острозька академія не перестануть бути університетами тільки тому, що робиться така концепція, щоб університет Поплавського був університетом, тому що там багато студентів, а академія Могилянська була ліцеєм. Того президент ніколи не допустить", - зазначила Герман.
"На кожного Табачника є в Україні президент. Я вам гарантую, що президент зробить все, щоб в українських вузах було широке самоврядування, щоб їм давали більше свободи", - заявила чиновниця.
Крім того, Герман сказала: "Якби я призначала міністрів, або якби це було в моїй волі, я готова була б сьогодні скласти всі свої повноваження і піти на вільні журналістські хліба, або стати безробітною, лише для того, щоб міністром освіти був хтось інший".
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас