Попов: У Києві до кінця березня відкриються магазини продтоварів від виробників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: У Києві до кінця березня відкриються магазини продтоварів від виробників

Казна та Політика
168
Київська міськдержадміністрація (КМДА) обіцяє відкрити перші магазини, в яких будуть реалізовуватися продовольчі товари від виробників, вже в першому кварталі поточного року.
"У першому кварталі ми такі перші об'єкти відкриємо", - сказав голова КМДА Олександр Попов.
За його словами, КМДА вже провела роботу з главами декількох облдержадміністрацій щодо реалізації таких проектів, зокрема, вже визначені партнери з Київської, Полтавської, Вінницької та Херсонської областей.
При цьому він підкреслив, що київська влада має намір звільнити таких товаровиробників від податкових та інших зобов'язань, що належать до повноважень міської влади.
За його словами, в Києві буде реалізовано пілотний проект на Житньому ринку. "Я зустрівся з ініціативною групою та поставив завдання знизити ціни", - повідомив Попов.
Такого зниження, на його думку, можна буде досягти, зокрема, "за рахунок усунення тіньових потоків без додаткового навантаження".
Таким чином київська влада має намір забезпечити конкуренцію товаровиробників продтоварів з великими торговельними мережами, що дозволить знизити ціни на продовольство у столиці на 15-20%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас