Toyota відкликає 1,7 млн автомобілів по всьому світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota відкликає 1,7 млн автомобілів по всьому світу

Казна та Політика
2117
Автомобільний концерн Toyota відкликає 1,7 млн машин по всьому світу. Проблеми виникли в автомобілів марок Lexus і Avensis, повідомляє Associated Press з посиланням на офіційного представника японської компанії, пише РБК.
У машинах Lexus IS і GS, випущених для Північної Америки, а також у Avensis, призначених для Європи, виявлені дефекти, які можуть спричинити за собою витік палива й інші технічні проблеми.
У Toyota стверджують, що виявлені пошкодження поки не стали причиною дорожньо-транспортних пригод.
Нагадаємо, наприкінці минулого року японський концерн відкликав понад 1,5 млн автомобілів по всьому світу через різні дефекти, включно з неполадками в гальмівній системі. В основному відгук торкнувся японського і американського ринків, де були відкликані 740 тис. і 599 тис. машин відповідно.
В кінці 2009 р. - початку 2010 р. Toyota відкликала близько 8,5 млн машин в різних країнах світу, причому більшу частину - в США. Приводом послужили різного роду технічні несправності машин. Японський автоконцерн також виплатив штраф в розмірі 16,4 млн дол., накладений на нього американським урядом за несвоєчасне повідомлення влади про дефект педалі акселератора в своїх автомобілях. Відзначимо, що йдеться про максимальну суму штрафу, передбачену законом США.
За матеріалами:
РБК
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас