КМДА: Столична влада забезпечить потерпілих від вибуху газу тимчасовим житлом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: Столична влада забезпечить потерпілих від вибуху газу тимчасовим житлом

Казна та Політика
380
Столична влада обіцяє забезпечити тимчасовим житлом постраждалих від вибуху газу 23 січня в будинку в Дніпровському районі. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба КМДА.
Як повідомлялося, 23 січня о 23:58 у квартирі, розташованій на другому поверсі чотириповерхового будинку на вул. Рогозовській, 1 у Дніпровському районі, вибухнула газоповітряна суміш через витік побутового газу в результаті недотримання правил техніки безпеки та поведінки з газовими приладами.
Заступник голови Київської міської держадміністрації Олександр Мазурчак зазначив, що аварія була локалізована і всі постраждалі отримали медичну допомогу. За дорученням голови КМДА Олександра Попова скликано комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка в стислі терміни проведе експертизу будівлі та надасть висновки щодо її технічного стану.
"Протягом дня комісія проведе обстеження технічного стану пошкоджених конструкцій житлового будинку і визначить його придатність до подальшої експлуатації. 24 сім'ї, які найбільше постраждали від наслідків вибуху газу, будуть забезпечені як житлом, так і харчуванням", - повідомив Мазурчак.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас