Виступ С. Тигипка у програмі “Банкір” в Ощадбанку очікують з інтересом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виступ С. Тигипка у програмі “Банкір” в Ощадбанку очікують з інтересом

Фондовий ринок
206
У прес-службі Ощадного банку відбулася ділова зустріч із Людмилою Мостовою, відомою в Україні ведучою радіопрограми “Банкір”.
Сторони обговорили важливі питання подальшого розвитку в 2003 році інформаційної співпраці. Розмова вийшла досить цікавою, оскільки Мостова – особистість з усіх поглядів неординарна. Навіть всеукраїнськи масштабна, як і її радіопрограма «Банкір», яку вона веде з 1995 року на першому загальнонаціональному каналі.
Людмила Мостова з тих людей, хто викликає довір'я. Тому про діяльність нашого банківського співтовариства, якому ось вже восьмий рік вона присвячує свої радіопередачі, хочеться від неї дізнатися щось таке, чого не знають інші. Перебуваючи в Ощадбанку, Мостова розповіла, що в наступній радіопрограмі «Банкір» прозвучать цікаві роздуми голови Національного банку України Сергія Тигіпка про актуальні проблеми банківського життя, якими він поділився під час недавньої зустрічі з київськими журналістами.
Прес-служба Ощадбанку відразу ж повідомила електронною поштою всім своїм регіональним управлінням про майбутній виступ Сергія Тигіпка в радіопрограмі «Банкір». Судячи з того, як добре вміє Людмила Мостова готувати свої радіопередачі, нас чекає по-справжньому цікава зустріч з головним банкіром країни. Програма вийде в ефір на першому загальнонаціональному радіоканалі 11 січня о 21.30.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас