Ху Цзіньтао: Світова економіка виходить з кризи, але деяка невизначеність зберігається — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ху Цзіньтао: Світова економіка виходить з кризи, але деяка невизначеність зберігається

Казна та Політика
243
Світова економіка поступово виходить з кризи і починає зростати, хоча ще зберігаються невизначеність і дестабілізуючі чинники. Як повідомляє ІТАР-ТАРС, про це заявив голова КНР Ху Цзіньтао, виступаючи перед членами Американо-китайської ділової ради. Китайський керівник перебуває в США з державним візитом.
"Нестабільність, викликана світовою фінансовою кризою, сьогодні відступає, і світова економіка знову починає зростати, - сказав він. - Тим не менш, ще залишається безліч невизначеностей і дестабілізуючих факторів, що робить шлях до відновлення світової економіки звивистим".
За словами Ху Цзіньтао, "всі країни світу, включаючи Китай і США, хочуть якомога швидше вийти з кризи і добитися повного відновлення світової економіки". Враховуючи "складну і мінливу ситуацію, а також різні ризики і виклики, народи наших двох держав повинні розширювати співробітництво" та працювати з іншими країнами, щоб разом "користуватися сприятливими можливостями, протидіяти викликам і будувати краще майбутнє для людства", - додав китайський лідер.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас