Україна купить до Євро-2012 двоповерхові потяги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна купить до Євро-2012 двоповерхові потяги

Казна та Політика
411
АТ "Шкода Вагонка" (Чеська Республіка) виграло тендер Південної залізниці на постачання двох двоповерхових міжрегіональних потягів подвійного струму.
Відповідне оголошення розміщене на сайті Державні закупівлі.
Згідно з оголошенням, термін поставки - II квартал 2012 р.
Вартість договору зі "Шкода Вагонка", підписаного 12 січня ц.р., - 39,9 млн. євро (без ПДВ).
Як повідомляв УНІАН, у грудні 2010 р. відбулося підписання контракту ПЗ з компанією "Hyundai Corporation" на постачання 10 нових міжрегіональних електропотягів у девятивагонній комплектації для впровадження в Україні швидкісного залізничного руху. Відповідно до контракту, 6 електропотяги будуть поставлені до Євро-2012, ще 4 - після проведення чемпіонату. Потяги будуть в змозі розвивати швидкість руху до 160 км/год, що є першим кроком на шляху до запровадження високошвидкісного пасажирського руху в Україні.
Загальна вартість за проектом складає 307 млн. доларів США. При цьому фінансування 85% від загальної вартості 10 електропоїздів (261 млн. доларів) буде здійснюватися за рахунок кредитних коштів Ексімбанку Республіки Корея терміном на 10 років.
Нагадаємо, відкрите акціонерне товариство KODA Вагонка А.С. орієнтоване на продукти в галузі електричних одиниць для приміських перевезень, моторних одиниць, регіональних транспортних засобів і причепів, включно з повним обслуговуванням транспортних засобів, ремонтом та модернізацією, продажем запасних частин.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас