Китайський ICBC має намір удвічі збільшити свою присутність в Європі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайський ICBC має намір удвічі збільшити свою присутність в Європі

Валюта
263
Найбільший в світі за ринковою капіталізацією банк Industrial & Commercial Bank of China Ltd. (Промислово-торгівельний банк Китаю, ICBC) планує відкрити п'ять нових підрозділів у країнах Європи, збільшивши свою присутність в регіоні більш ніж удвічі, повідомив представник банку інтернет-виданню WallStreet Journal.
Банк відкриє підрозділи в Парижі, Брюсселі, Амстердамі, Мілані та Мадриді протягом двох найближчих тижнів на додаток до вже наявних представництв у Лондоні, Москві, Люксембурзі та Франкфурті. Представництва будуть надавати роздрібні та комерційні банківські послуги.
ICBC активніше за інші китайські банки розширює свою діяльність на зарубіжних ринках, зосередившись головним чином на ринках Азії. Минулого року банк відкрив нові підрозділи у В'єтнамі, Малайзії, Таїланді та Канаді. У результаті до кінця минулого року в банку було майже 200 підрозділів у 28 країнах та регіонах світу.
При цьому ICBC за кількістю підрозділів в Європі поступається своєму меншому за розміром супернику - Bank of China Ltd., який вважають "найбільш міжнародним" серед китайських банків. Bank of China має підрозділи в 11 містах Європи, в тому числі в Москві. Обидва китайські банки при цьому значно відстають за темпами розширення від великих світових банків, наприклад Citigroup Inc., в якого є тисячі підрозділів за межами США.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас