Концерн "Правекс" став переможцем національного конкурсу "Золоті торгові марки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Концерн "Правекс" став переможцем національного конкурсу "Золоті торгові марки"

Фондовий ринок
338
Концерн «Правекс» став переможцем національного конкурсу «Золоті торгові марки» у номінації «Вагомий внесок у становлення вітчизняної економіки».
В офіційному каталозі переможців конкурсу відзначається: «Відомий вітчизняний концерн відіграє вагому роль у розвитку економіки держави і має заслужений авторитет не тільки в ділових колах, але і серед громадян України. Концерн «Правекс» - одна з найбільших фінансово-промислових груп України, що за 12 років діяльності зробила свій бізнес невід'ємною частиною національної економіки. Це стало можливим завдяки умілому використанню нових технологій, ефективних управлінських рішень і оригінальних ідей, сполученню успішної промислової і банківської діяльності».
Нині до складу концерну «Правекс» входять такі відомі підприємства, як Конотопський завод «Мотордеталь-Правекс», Київський завод «Вулкан-Правекс», страхова компанія «Правекс-Страхування», юридична компанія «Правекс-Естоппель», Отирська ТЕЦ, десятки інших комерційних структур.
Центральною компанією концерну є «Правекс-Банк», що входить у десятку найбільших українських банків, має більш 240 філій і відділень у всіх регіонах України. Головною стратегією розвитку банку є ідея універсальності, що базується на принципах максимального наближення до клієнта як у географічному аспекті, так і в спектрі пропонованих операцій і послуг.
За матеріалами:
Правекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас