Азаров доручив легалізувати азартні ігри — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров доручив легалізувати азартні ігри

Казна та Політика
1614
Міністерство фінансів у першому кварталі цього року за дорученням прем'єр-міністра Миколи Азарова підготує зміни до Податкового кодексу щодо впровадження збору за проведення азартних ігор.
Відповідний наказ міністерства "Про затвердження змін до Плану діяльності Міністерства фінансів України з підготовки проектів регуляторних актів на 2011 рік" № 12 від 14 січня оприлюднено на веб-сайті відомства.
Згідно з документом, планується врегулювати питання оподаткування азартних ігор шляхом розробки проекту закону "Про внесення змін до Податкового кодексу щодо збору за впровадження діяльності у сфері азартних ігор", який міністерство підготує у першому кварталі 2011 року.
Як повідомлялося, Верховна рада наприкінці 2010 року розширила повноваження міліції у боротьбі з незаконним гральним бізнесом в Україні шляхом внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дотримання законодавства про заборону грального бізнесу в Україні.
Закон надає органам міліції право здійснювати перевірки фізичних та юридичних осіб і подавати відповідні акти разом з позовами до суду щодо застосування фінансових санкцій, передбачених законодавством за організацію і проведення азартних ігор. Закон набуває чинності з дня опублікування. Податковий кодекс набув чинності 1 січня 2011 року.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас