Янукович провів нову серію кадрових перестановок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович провів нову серію кадрових перестановок

Казна та Політика
200
Президент України Віктор Янукович у рамках проведеної в країні адміністративної реформи звільнив заступників глав декількох міністерств, що реструктуризуються, і національних агентств з займаних посад і призначив деяких з них на нові пости.
Згідно з указами президента, які були підписані й опубліковані на його офіційному сайті в п'ятницю 14 січня ввечері, Володимир Макуха був звільнений з посади заступника міністра палива та енергетики України і призначений заступником міністра енергетики та вугільної промисловості - керівником апарату.
При цьому перший заступника міністра палива і енергетики Сергій Чех був звільнений президентським указом від займаної посади без перепризначення.
З посади першого заступника голови Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу звільнений Дмитро Бірсан - в рамках реструктуризації агентства він натомість зайняв пост першого заступника голови Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів.
Леонід Єфименко, який займав посаду заступника міністра юстиції, згідно з указом Януковича, очолив Державну реєстраційну службу. Посаду заступника міністра юстиції - керівника апарату, згідно з президентським указом, зайняв Андрій Сєдов, який раніше очолював Головне управління юстиції в Одеській області.
При цьому на посаду заступника голови Державної реєстраційної служби призначено екс-директора департаменту цивільного законодавства та підприємництва Мін'юсту Інну Завальну.
Крім того, указом Януковича звільнений з посади заступника міністра охорони навколишнього природного середовища Дмитро Мормуля.
На посаду першого заступника голови Державного агентства земельних ресурсів України призначений заступник начальника Головного управління Держкомзему в Одеській області Артем Кадомський, який раніше працював у Головному управлінні Держкомзему у Києві.
Крім того, Янукович призначив 38 нових голів районних державних адміністрацій в різних регіонах України.
Відповідні розпорядження президента від 15 січня опубліковані на його офіційному сайті.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас