Десять безглуздих ідей, які принесли мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Десять безглуздих ідей, які принесли мільйони

Казна та Політика
4238
Деякі задумки рубаються на корені, тому що здаються божевільними і неприбутковими. Нижче ми наводимо 10 ідей, які здавалися безперспективними всім, крім їх авторів. Інвестувати гроші в ці проекти могли лише божевільні. Однак, яким би абсурдом не здавалися спершу ці ідеї, їх втілення дозволило заробити величезну купу грошей.
1. Million Dollar Homepage 1000000 пікселів, потрібно заплатити один долар за піксель - це, можливо, найдурніша ідея онлайнового бізнесу, яка могла прийти в голову людині. Тим не менше, 21-річний Алекс Тью, якому прийшла в голову ця ідея, зараз мільйонер.
2. SantaMail А ось це вже непогана ідея. Знайдіть для себе поштову адресу на Північному полюсі (місто в штаті Аляска), вдаючи, що ви Санта Клаус і беріть по 10 доларів з батьків, які хочуть, щоб їхнім дітям прийшов лист? І що ж ви думаєте? З моменту початку свого бізнесу, з 2001 року, Байрон Різ (Byron Reese) відправив понад 200 тисяч листів, що зробило його на декілька мільйонів доларів багатшим.
3. Doggles Розробляти захисні окуляри для собак і продавати їх? Найтупіша бізнес-ідея. І як вони змогли стати мільйонерами і змогли продавати свої розробки по всьому світу? Це вище мого розуміння.
4. LaserMonks LaserMonks.com - це профільне відділення Цистерціанського абатства Діви Марії - монастир, в якому всього 8 ченців, розташований на пагорбах графства Монро в 90 милях на північний захід від Медісона. Ага, справжні ченці заправляють ваші картриджі. Алілуя! Рівень продажів за 2005 рік склав 2,5 мільйона доларів! Хвала Господу!
5. AntennaBalls Ви не зможете продавати антенні м'ячики онлайн. Ніяким чином. І, звичайно ж, це не зробить вас багатим. Однак саме це зробив Джейсон Уолл (Jason Wall) і тепер він мільйонер.
6. FitDeck Зробіть колоду карт із зображеннями різних фізичних вправ, і почніть їх продавати по $18.95. По-моєму, не ідея, а катастрофа. Проте колишній морський "котик" і інструктор з фітнесу Філ Блек (Phil Black) задекларував у минулому році дохід у розмірі 4,7 млн доларів. Звичайно ж, це більше, ніж платили на військовій службі.
7. PositivesDating.Com Ви пішли б на побачення з ВІЛ-інфікованою людиною? Пол Грейвс (Paul Graves) і Брендон Кочлін (Brandon Koechlin) вирішили що так, зможуть, тому минулого року створили сайт побачень для ВІЛ-інфікованих. Прибуток за 2006 року склав 110 тисяч доларів. Вони сподіваються, що в наступні два роки на сайті буде більше 50 тисяч користувачів.
8. Designer Diaper Bags Крісті Рейн втомилася носити з собою пелюшки в окремій переносній сумці. 34-річна мати постійно страждала через те, що їй доводилося набивати пелюшками для свого маленького сина сумку, щоб вони не пом'ялися в її дамській сумочці. Рейн хотіла отримати щось компактне, красиве і стильне, тому в листопаді 2004 року вони разом зі своїм чоловіком сіли і вирішили створити спеціальну сумку для пелюшок, яка б була досить містка для того, щоб в неї вліз весь набір мандрівника і 2-4 пелюшки. З обсягом продажів за 2005 рік у розмірі понад 180 тисяч доларів, компанія Крісті Diapees&Wipees розробляє сумки 22 різних стилів, які можна придбати онлайн в 120 бутиках по всьому світу за $14,99.
9. PickyDomains Найняти людину, щоб вона вигадувала для вас красиві назви доменів? Люди ні за що не будуть платити за це. Фактично, процес пошуку доменних імен за інших людей став бізнесом, що стрімко розвивається, особливо, коли немає ніякого ризику. У PickyDomains в даний час є список людей, які хочуть заплатити свої кровні гроші за прикольне доменне ім'я, яке легко запам'ятовується. В компанії очікують, що PickyDomains цього року досягне суми продажів на шестизначній позначці.
10. Lucky Wishbone Co Фальшиві пластмасові "кісточки бажань" від курки. Схоже, цій дурній ідеї призначено провалитися. Та яка нормальна людина купуватиме фальшиві курячі кісточки? Як з'ясувалося, дуже багато готових це купити. Наразі фірма виробляє 30 тисяч кісточок щоденно (коштують вони по 3 долари за штуку) і її засновник Кен Ахроні очікує, що рівень продажів за 2006 рік досягне 1 мільйона доларів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас