Ford наздогнав Toyota в рейтингу найпопулярніших автомобілів у США від Consumer Reports — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford наздогнав Toyota в рейтингу найпопулярніших автомобілів у США від Consumer Reports

Казна та Політика
158
Ford Motor Company після довгих років конкурентної боротьби практично зрівнявся з Toyota Motor Corp. в щорічному рейтингу автомобільних брендів, що публікується журналом Consumer Reports за результатами опитування споживачів.
Toyota утримує лідируючі позиції, незважаючи на масові відкликання продукції з ринку в 2010 році.
За деякими ключовими показниками, включаючи безпеку, якість та відповідність ціні, Ford вдалося обігнати Toyota.
Крім того, Ford був визнаний кращим брендом серед автомобілів, що не належать до класу "люкс", за версією JD Power.
Ford поставив перед собою мету наздогнати Toyota за популярністю і впізнаваністю бренду ще 4 роки тому, тоді ж він залучив великий кредит, що дозволив обійтися без держпідтримки під час рецесії і підвищити якість продукції.
За останні 2 роки Ford набрав 35 балів в опитуванні, в той час як Toyota втратила 46 балів. В опитуванні за підсумками 2010 року загальний рейтинг Toyota склав 147 балів, Ford - 144 бали, що більшість експертів назвали нічиєю.
З точки зору якості автомобілів кращим виробником був визнаний японський автоконцерн Honda Motor Co. - Йому віддали перевагу 25% опитаних, 23% висловилися на користь Ford, 19% - Toyota. Першу п'ятірку замикають Chevrolet (16%) і Mercedes-Benz (15%).
Найважливішими чинниками при купівлі автомобіля споживачі в США визнали безпеку (65%), якість (57%) та відповідність ціни якості (51%).
Найбезпечніші автомобілі, за даними опитування, випускає Volvo (70% респондентів), за ним ідуть Ford (20%), Honda і Subaru (по 17%) і Mercedes-Benz (14%).
У 2010 році Ford продав у США більше автомобілів, ніж Toyota, вперше з 2006 року. Частка Toyota на американському авторинку скоротилася в минулому році з 17% до 15,2%, у той час як частка Ford зросла більш ніж на 1 процентний пункт - до 16,7%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас