Податкова обіцяє поліпшити повернення ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова обіцяє поліпшити повернення ПДВ

Казна та Політика
498
Державна податкова служба України прогнозує поліпшення адміністрування ПДВ у зв'язку з набранням чинності Податкового кодексу. Про це йдеться в поширеному сьогодні повідомленні прес-служби ДПСУ.
ДПСУ також відзначає, що Кодекс дозволить удосконалити процедуру відшкодування ПДВ у зв'язку з введенням автоматичного відшкодування цього податку з держбюджету. ДПСУ підкреслює, що практика впровадження та застосування норм Кодексу стосується податкової звітності з ПДВ, починаючи з першого звітного періоду 2011 року.
Для визначення платників податків, які мають право на автоматичне відшкодування ПДВ, ДПСУ розробила проект наказу "Про затвердження порядку визначення відповідності платника податків критеріям, що дає право на отримання автоматичного відшкодування ПДВ".
Нагадаємо, що з 1 січня в Україні набрав чинності Податковий кодекс, за винятком низки норм. Варто відзначити, що уряд Миколи Азарова протягом 2010 року неодноразово переносив терміни запровадження автоматичного режиму відшкодування ПДВ його платникам.
За матеріалами:
МінПром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас