В Шанхаї відкрився капсульний готель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Шанхаї відкрився капсульний готель

Нерухомість
704
Провести ніч у ньому обійдеться в 10,3 долара.
Капсульний готель, розташований в центрі мегаполісу, практично біля міського вокзалу, розрахований на 68 "номерів", кожен з яких в довжину не перевищує 2,2 метра, висота і ширина такої кімнати - 1,1 метра.
Як розповів власник готелю 33-річний Та Цзан, "номери" його готелю, оснащені всім необхідним, включаючи розетки, телевізори та бездротові інтернет-системи, привезені з Японії, де капсульні готелі вперше з'явилися в 1970-х роках.
Крім гостьових "номерів", в готелі є кімната відпочинку, кімната для паління, душ і туалет. В інтересах безпеки, як пише видання, "номери" не оснащені дверима, кожен з них відгороджений від зовнішнього світу лише розсувним матовим екраном. Почасти тому, як і в Японії, постояльцями такого мініготелю в Шанхаї можуть стати тільки представники "сильної" статі.
На відміну від японських готелів капсульного типу, постояльці шанхайського готелі не зможуть прийняти ванну, але зможуть вибрати, оселитися поруч з тихими гостями, чи тими, що хроплять. "Номери" для тих, хто хропе, і тих, хто спить тихо, розділені на окремі зони.
Провести близько десяти годин на капсулі обійдеться в 68 юанів (близько $10,25), за добу в такому "номері" доведеться віддати близько 88 юанів (13,3 долара). Таким чином, готель капсульного типу в Шанхаї може обійтися дорожче, ніж номер у приватному бюджетному готелі - таких готелів безліч в шанхайських закутках. Рівень сервісу та чистоти в них не надто високий, зате завжди є можливість витягнутися на повен зріст.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас