Суд продовжив арешт екс-першого заступника голови "Нафтогазу" Діденка до 10 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд продовжив арешт екс-першого заступника голови "Нафтогазу" Діденка до 10 лютого

Кримінал
152
Апеляційний суд Києва продовжив термін утримання під вартою колишнього першого заступника голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Ігоря Діденка до 10 лютого.
Про це "Українським Новинам" повідомив адвокат Діденка Ігор Степанов.
Таке рішення суд прийняв 5 січня, продовживши таким чином термін арешту екс-першого заступника голови "Нафтогазу" ще на 1 місяць.
За словами адвоката, термін утримання під вартою продовжено через необхідність ознайомлення Діденка із матеріалами кримінальної справи.
Як повідомляло агентство, 12 липня 2010 року Печерський районний суд Києва обрав запобіжним заходом для Діденка утримання під вартою на 2 місяці, а після цього термін арешту у зв'язку з необхідністю завершити слідчі дії у справі, у якій Діденко є підозрюваним, неодноразово подовжувався.
Скарги на ці рішення судів, які подавалися адвокатами Діденка до Апеляційного суду Києва, як і остання скарга, були відхилені.
9 липня Служба безпеки України затримала Діденка в Києві в рамках кримінальної справи, порушеної проти нього 10 червня за підозрою в розтраті чужого майна в особливо великих розмірах (стаття 191 Кримінального кодексу).
8 червня СБУ порушила справу за фактом розтрати службовцями "Нафтогазу" шляхом зловживання службовим становищем 11 млрд куб. м транзитного газу вартістю 33,9 млрд гривень, який належав компанії "РосУкрЕнерго" (Швейцарія).
12 жовтня СБУ повідомила, що завершила досудове слідство у цій справі.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас