AIG має намір випустити 75 млн купонів на купівлю своїх акцій в рамках плану з виведення компанії з-під контролю влади США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

AIG має намір випустити 75 млн купонів на купівлю своїх акцій в рамках плану з виведення компанії з-під контролю влади США

Казна та Політика
171
Компанія American International Group (AIG) випустить 75 млн купонів на купівлю своїх акцій в рамках плану з виведення компанії з-під контролю влади США. Купони будуть поширені 19 січня 2011 серед власників іменних акцій, зареєстрованих у книгах компанії.
Кожен купон дає право на купівлю однієї акції AIG за ціною 45 дол. за штуку. Передбачається, що Міністерство фінансів США не отримає жодного купона. Про це повідомляє РБК з посиланням на Associated Press, яке в свою чергу посилається на комісію з цінних паперів і бірж США.
Нагадаємо, у вересні 2010 р. AIG оголосила про план своєї рекапіталізації, яка передбачає виведення даної компанії з-під контролю американської держави. Згідно з планом американський мінфін отримував 92,1% акцій компанії, після чого передбачалося, що він почне продавати папери компанії.
American International Group (AIG) - найбільша американська страхова компанія зі штаб-квартирою в Нью-Йорку. У компанії понад 92 тис. співробітників і 50 млн клієнтів в 130 країнах. Для подолання наслідків фінансової кризи влада США виділила цій організації в цілому 182 млрд дол. фінансової допомоги. Натомість держава взяла під контроль понад 79% акцій AIG.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас