Список заходів щодо стабілізації споживчих цін Південної Кореї назвуть наступного тижня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Список заходів щодо стабілізації споживчих цін Південної Кореї назвуть наступного тижня

Казна та Політика
199
Список заходів щодо стабілізації споживчих цін Південної Кореї буде оголошено 13 січня. Про це було заявлено на нараді керівництва правлячої партії "Ханнара", присвяченій виробленню попереджувальних заходів у боротьбі з інфляцією.
Під час наради міністр планування та фінансів Юн Чжин Хен заявив, що "якщо не вжити заходів для стабілізації цін, то зростання інфляції ускладнить досягнення мети поточного року". Він також зазначив, що незважаючи на прогнози п'ятивідсоткового економічного зростання в 2011 році, у зв'язку зі зростанням світових цін на сировину та економічною кризою в Європі, а також північнокорейською проблемою та іншими зовнішніми чинниками, ситуація залишається нестабільною.
Крім того, міністр сказав, що в новому році буде реалізована політика, спрямована на поліпшення життя населення. Мова йде про сільськогосподарську політику, оплату за навчання у вузах та низку регіональних питань.
Нагадаємо також, що напередодні Банк Кореї заявив, що стабілізація цін стане основним напрямом грошово-кредитної політики в році, що настав. "Такий курс є нагальною необхідністю в умовах постійної зміни економічної ситуації всередині країни і за кордоном", - йдеться в повідомленні.
На думку експертів Банку Кореї, в 2011 році в країні продовжиться економічне зростання, але через зростання цін на паливо і сировину рівень інфляції може перевищити 3%.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас