Розгляд скарги Луценка перенесено на середу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розгляд скарги Луценка перенесено на середу

Казна та Політика
263
Апеляційний суд Києва переніс на середу, 5 січня, розгляд скарги екс-глави МВС України Юрія Луценка.
Таке рішення оповістив головуючий на судовому засіданні суддя Олександр Бець, задовольнивши клопотання адвоката Луценка Ігоря Фоміна.
Захист наполягав на тому, що його клієнт звернувся до нього із заявою, аби апеляційна скарга не розглядалася судом за його відсутності, оскільки Луценко особисто хоче пояснити суду свою позицію як відносно арешту, так і порушення проти нього кримінальної справи.
На початку засідання Бець повідомив, що суд не отримав від Луценка заяви з проханням перебувати у залі суду.
Розгляд скарги перенесено на 11.00 5 січня.
Луценку і його колишньому водієві Леоніду Приступлюку 13 грудня висунуто остаточне звинувачення у розкраданні державного майна в особливо великому розмірі на суму 360 тис. грн., а також перевищенні службових повноважень і використанні підроблених документів.
Крім того, відносно Луценка порушена ще одна кримінальна справа за ч. 3 ст. 364 Кримінального кодексу України (перевищення влади і зловживання службовим становищем).
Луценко затриманий біля свого будинку 26 грудня 2010 року. 27 грудня Печерський райсуд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту у зв'язку з тим, що "обвинувачений не прибув до слідчого, тим самим грубо порушивши вимоги, передбачені підпискою про невиїзд".
Луценко перевели із СІЗО СБУ до Лук'янівське СІЗО № 13.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас