Точка зору: Головною торговою ідеєю грудня стануть акції Луганськтепловоза — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Головною торговою ідеєю грудня стануть акції Луганськтепловоза

Фондовий ринок
199
Головною торговельною ідеєю січня, ймовірно, буде єдиний виробник магістральних тепловозів в Україні - Луганськтепловоз, повідомили в ІГА Сократ.
Як повідомив Костянтин Меселевський, аналітик ІГА Сократ, основним драйвером ціни акцій Луганськтепловоза є успішне завершення конфлікту з приводу прав власності між Фондом держмайна України і Трансмашхолдингом на користь останнього.
"Ми передбачаємо, що компанія зможе збільшити виробництво і реалізацію в 2-2,5 рази у випадку якщо Трансмашхолдинг буде її мажоритарним акціонером. Нашу думка також підтверджує той факт, що Коломенський завод, також афільований із Трансмашхолдінгом, надав Луганськтепловозу кредит в 1 млрд рублів для збільшення обігового капіталу за ставкою удвічі нижче ринкової, що означає заплановане в майбутньому зростання виробництва", - розповів Меселевський.
Враховуючи тісний зв'язок між Трансмашхолдінгом і Російськими залізницями (РЖД), експерт передбачає, що вироблена Луганськтепловозом техніка буде повністю реалізована. За оцінками аналітика, потенціал зростання акції на 2011 рік складає близько 68%, а його велика частина буде реалізована в перші місяці року.
Наведені в даному звіті оцінки відображають особисту думку аналітиків і не є рекомендацією до покупки або продажу тих або інших цінних паперів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас