Кабмін збільшив статутний капітал НАК "Нафтогаз України" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін збільшив статутний капітал НАК "Нафтогаз України"

Енергетика
233
Кабінет Міністрів України прийняв постанову про збільшення статутного капіталу Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". Про це повідомили у прес-службі КМУ.
Статутний капітал Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" збільшений на суму 5 мільярдів гривень шляхом випуску додаткових акцій існуючої номінальної вартості із збереженням 100 відсотків акцій у власності держави.
Міністерство енергетики і вугільної промисловості повинно прийняти рішення про приватне розміщення акцій Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України", випущених відповідно до пункту 1 цієїпостанови, і забезпечити здійснення заходів, пов'язаних із виконанням цієї постанови.
Міністерство фінансів повинно здійснити для забезпечення виконання пункту 1 справжньої постанови випуск облігацій внутрішньої державної позики у розмірі 5 мільярдів гривень з терміном звернення 5-7 років і відсотковою ставкою доходу не вище 9,5 відсотка річних і внести їх від імені держави в оплату за додаткові акції Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".
Постанова набуде чинності з 1 січня 2011 року.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас