Народ став жити бідніше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Народ став жити бідніше

Казна та Політика
3048
Лідер фракції КПУ Петро Симоненко вважає, що Україні загрожує дефолт через кредити МВФ.
"Вважаю, що 2010 рік ще раз показав, наскільки злочинна політика здачі національних інтересів різним зарубіжним фінансовим і політичним структурам. Я говорю про явну сьогодні ситуацію дефолту для України - через редити МВФ, і загальну заборгованість перед зарубіжними кредиторами", - сказав комуніст. За його словами, Україна практично повністю втратила свою політичну незалежність, "тому що економічного суверенітету, як такого, немає".
Симоненко також підкреслив, що у році. що минає, було прийнято рішення і зупинено вступ України до НАТО: "Було прийнято рішення, що Україна - позаблокова держава".
Лідер комуністів зазначив, що в 2010 році значно покращились контакти із Російською Федерацією. "Не можу сказати, що вони у всьому стали позитивними з точки зору інтересів України, але чисельність контактів, спрямованість обговорюваних питань, вселяють упевненість, що далі ми все-таки наблизимось до вирішення тих або інших поки що складних проблем", - сказав він.
Симоненко переконаний, що співпраця з РФ допомагатиме Україні вирішувати дуже серйозні питання з точки зору перспективи оборонного комплексу, розвитку літакобудування, використання газотранспортної системи.
На думку нардепа, у 2010 році в України було багато проблем, але очікуваного позитиву так і не сталося. Він вважає, що найсумніше в 2010 році - це те, що впав життєвий рівень людей. "Народ став жити бідніше. А це говорить, що держава поки що не в змозі вирішити ті проблеми, які хвилюють сьогодні людей", - підсумував Симоненко.
За матеріалами:
forUm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас