Попов: На вирішення проблеми гарячої води у Києві знадобиться 4 роки та кілька мільярдів грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: На вирішення проблеми гарячої води у Києві знадобиться 4 роки та кілька мільярдів грн

Казна та Політика
305
На сьогоднішній день проблема гарячої води в Києві може бути вирішена лише поетапно як мінімум за найближчих 4 роки. Про це заявив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов.
"Що стосується опалення, проблема настільки складна і настільки тривала в часі, вона просто запущена, і для того, щоб її якісно вирішити, треба, як мінімум, декілька мільярдів гривень, я думаю, що і ви розумієте, що знайти їх відразу, дати на модернізацію мереж і технологій просто неможливо, тому, безумовно, програма реформування житлово-комунального господарства, програма "Гаряча вода", вони дають нам можливість реалізувати, але планово, протягом 4 років саме ці проекти", - зазначив О.Попов.
За його словами, київська влада планує залучити до реалізації цього проекту не лише бюджетні кошти. "Ми сьогодні ведемо переговори з КП "Київенерго" відносно участі у реалізації таких проектів, тобто буде знайдений значний фінансовий ресурс для того, щоб зрушити з місця цю проблему, і ми це зробимо", - підкреслив О.Попов.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас