Кримські депутати просять Януковича не забирати у них великих платників податків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримські депутати просять Януковича не забирати у них великих платників податків

Казна та Політика
502
Верховна Рада Криму просить президента України Віктора Януковича не допустити ініційованого Державною податковою адміністрацією переведення з 2011 року 19 великих платників податків на обслуговування за межі регіону - до Одеси.
Звернення до Януковича підтримали одноголосно всі депутати, які брали участь у роботі позачергової сесії, - 81 людина (всього в кримському парламенті - 100 депутатів).
Автори документу зазначають, що в Україні збираються сконцентрувати великих платників податків у 7 спеціалізованих інспекціях. 19 кримських підприємств, у тому числі "Кримський титан", Кримський содовий завод, Кримська горілчана компанія, завод "Залив", в цьому випадку буде переведено на обслуговування до одеського центру.
"В результаті втрати загального бюджету Криму будуть значними - більше 700 мільйонів гривень на рік", - говориться у зверненні
Депутати вважають, що така ситуація не дозволить виконати доручення Януковича "із перетворення Криму на перлину України" і порушить динаміку інвестиційних проектів.
Парламентарі просять главу держави сприяти відкриттю спеціального центру із роботи з великими платниками податків у Сімферополі, який би обслуговував Кримську автономію, Севастополь, Миколаївську та Херсонську області.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас