Профсоюзи України хочуть брати участь в обговоренні пенсійної реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Профсоюзи України хочуть брати участь в обговоренні пенсійної реформи

Казна та Політика
789
Національний форум профспілок України (НФПУ) звернувся до уряду з пропозицією залучити профспілки до Всенародного громадського обговорення змін у системі пенсійного забезпечення.
У профспілках вітають рішення уряду про проведення громадського обговорення проекту Закону "Про заходи із законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи" і пропонують обговорити основні механізми і принципи пенсійної реформи, які забезпечать її дієвість.
"Відповідь, яка надійде нам від Кабінету Міністрів, покаже, наскільки щирими є заяви влади почати громадське обговорення пенсійної реформи. Ми сподіваємося, що при запровадженні пенсійної реформи не буде повторений принцип, який мав місце при прийнятті Податкового кодексу, коли влада намагається "протягнути" закон, вигідний лише їй, але не вигідний суспільству і конкретному працівникові і пенсіонерові", - зазначив глава НФПУ Мирослав Якибчук.
Нагадаємо, раніше Національний Форум профспілок України заявляв про необхідність провести Всенародне обговорення законопроекту № 7455 про так звану "пенсійну реформу".
Як повідомлялося, відповідальними за публічне обговорення реформ Кабінет міністрів призначив першого віце-прем'єр-міністра Андрія Клюєва, віце-прем'єр-міністра, міністра соціальної політики Сергія Тігіпка і віце-прем'єра-міністра, міністра з питань регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Віктора Тихонова.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас