Audi інвестує в розширення виробництва 11,6 млрд євро до 2015 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi інвестує в розширення виробництва 11,6 млрд євро до 2015 р

Казна та Політика
191
Німецька компанія Audi має намір вкласти у розширення виробництва більше 11 млрд євро. Плани передбачають створення в майбутньому році 1200 нових робочих місць - передусім для випускників вузів, передає Duetsche Welle.
Автомобілебудівна компанія Audi - дочірнє підприємство німецького концерну Volkswagen - розробила широкомасштабну програму інвестицій і створення нових робочих місць. У період з 2011 до 2015 р. на розширення виробництва будуть спрямовані інвестиції на загальну суму 11,6 млрд євро. Колишні плани передбачали інвестиції у виробництво нової продукції в розмірі близько 2 млрд євро на рік.
"Це - найбільша інвестиційна програма в історії компанії", - заявив журналістам представник Audi. Він додав, що головна мета п'ятирічної програми - створення нових моделей автомобілів, у тому числі з електричним приводом і гібридними двигунами. У 2011 р. Audi планує представити нову версію паркетника Q5 з гібридним приводом. До кінця 2012 р. передбачається розробити електричний варіант спорткара R8 E-Tron.
Більше 5 млрд євро буде вкладено у розвиток виробничих потужностей на території Німеччини, перш за все підприємств в Інгольштадті і Неккарсульмі. Однак розширення виробництва усередині країни позитивно позначиться на розвитку закордонних ринків, насамперед у Китаї, пояснив фінансовий директор компанії Аксель Штротбек.
За його словами, Audi поставила мету обігнати головних конкурентів - BMW і Daimler - і стати провідним виробником автомобілів в преміум-сегменті. Крім того, компанія планує збільшити виробництво машин до півтора мільйонів на рік.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас