Семеро соратників Тимошенко зустрінуть Новий рік у СІЗО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семеро соратників Тимошенко зустрінуть Новий рік у СІЗО

Казна та Політика
834
Семеро членів команди Юлії Тимошенко зустрінуть Новий 2011 рік у слідчих ізоляторах.
Як відомо, цього року почалися затримання чиновників, які працювали із Тимошенко. У повідомленнях Генпрокуратури фігурували прізвища колишнього першого заступника глави Нафтогазу України Ігоря Діденка та екс-голови Державної митної служби Анатолія Макаренка, які проходять у справі про поверненню RosUkrEnergo 11 млрд куб м газу.
В грудні список затриманих екс-міністрів поповнив екс-глава МВС Юрій Луценко та екс-глава Мінприроди Георгій Филипчук. . Крім того, зовсім нещодавно був затриманий екс-заступник міністра юстиції Євген Корнийчук. Раніше був затриманий колишній т.в.о. міністра оборони Валерий Иващенко, якого звинувачують у нанесенні збитку державі на великі суми.
У правоохоронців, як і раніше, є питання і до міністра економіки у Кабміні Тимошенко Богдана Данилишина, який ховався за кордоном. У жовтні оголошений у міжнародний розшук по каналах Інтерполу Данилишин був затриманий у Празі. Він чекає рішення відносно екстрадиції на батьківщину.
Як відомо, у силовиків є питання і до лідерів БЮТ. 27 грудня на допиті у Генеральній прокуратурі побувала лідер партії Юлія Тимошенко, а через кілька годин до ГПУ прибув її заступник Олександр Турчинов.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас