Кримські депутати затвердили бюджет на наступний рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кримські депутати затвердили бюджет на наступний рік

Казна та Політика
84
Кримський парламент прийняв бюджет автономії на 2011 рік. На позачерговій сесії Верховної Ради Криму за прийняття бюджету проголосувало 75 депутатів при 1 проти із 80 присутніх на голосуванні.
Відповідно до документу, загальний обсяг доходів кримського бюджету складе 4,2 млрд грн., а загальний обсяг витрат - 4,6 млрд грн. із врахуванням планованого залучення позики у розмірі 400 млн грн.
Із витратної частини бюджету на освіту планується наступного року витратити 558 млн грн., на охорону здоров'я - 533 млн грн., на культуру і мистецтво - 129 млн грн. 1,35 млрд грн. планується витратити за статтею будівництва.
На соціальний захист і соціальне забезпечення у витратній частині бюджету автономії заплановано 110 млн грн.
На держуправління наступного року планується витратити 196 млн грн., з яких 42,5 млн грн., - витрати на функціонування представницької влади автономії, і 153,4 млн грн. - витрати на функціонування виконавчої влади Криму.
Після закінченні сесії перший заступник голови Ради міністрів Криму Павло Бурлаков подякував депутатам за прийняття даного бюджету і зазначив, що "бюджет дуже збалансований, хоча і напружений".
Перший віце-прем'єр автономії зазначив, що бюджет автономії наступного року буде виконаний, а також додав, що вперше в бюджеті практично в два рази збільшені кошти на всі соціальні програми.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас