Київрада виділила більше 2 га землі на будівнийтво майданчика для гелікоптера Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада виділила більше 2 га землі на будівнийтво майданчика для гелікоптера Януковича

Казна та Політика
295
Київська міська рада виділила ТОВ "Амадеус Ко" земельну ділянку площею 2,18 га для будівництва об'єктів інженерної та транспортної інфраструктури на Парковій алеї у Печерському районі столиці.
За це рішення на засіданні Київради у вівторок проголосували 72 депутати.
Згідно з рішенням, ділянка вилучена з переліку зелених насаджень і віднесена до території земель транспорту.
Ділянку передано в оренду строком на 25 років, її грошова оцінка складає 67,5 млн грн., орендна плата визначена у розмірі 2,026 млн грн. на рік.
"Я так розумію, це сумнозвісний гелікоптерний майданчик, за допомогою якого наш президент зібрався боротися із автомобільними пробками", - резюмував депутат Київради Андрій Странников (фракція блоку Віталія Кличка).
Раніше повідомлялося, що під майданчик планувалося виділити 0,7 га державному підприємству "Україна".
Президент України Віктор Янукович раніше висловив наміри відмовитися від поїздок на автомобілі із резиденції "Межигір'я" до адміністрації президента і назад. Замість цього транспорту він використовуватиме авіаційний.
Наприкінці жовтня 2010 року глава адміністрації президента Сергій Льовочкін повідомив, що вже найближчими місяцями В.Януковіч добиратиметься на роботу на гелікоптері. Як тоді сказав С.Льовочкін в інтерв'ю газеті "Сегодня", "ще на початку року президент дав розпорядження знайти оптимальне рішення, як зменшити проблему для київських водіїв. Одним з рішень ми бачимо можливість використання гелікоптера. Зараз ми працюємо над цим завданням".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас